El món està en les nostres mans

Opinió

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Aquesta frase expressa un fet que no prestem prou atenció. Actualment l’espècie humana, una de milions que habita en la Terra, s’ha apropiat del planeta. És increïble! Però és que a més està fent mal a la Terra, produint el canvi climàtic. I aquesta espècie som nosaltres.

Sí, ens podem equivocar mil i un cops si cal, però a la mil-i-u ho farem bé sense equivocar-nos. I això és el que us estem intentant explicar, ja ens hem equivocat prou vegades, ara hem de solucionar tots els nostres errors i fer-ho bé. Cap de nosaltres és perfecte, no diem el contrari, ni molt menys, però sí que si fiquem el nostre granet de sorra cadascun de nosaltres, aconseguirem salvar la Terra. Però per això us necessitem a tots perquè després ja serà massa tard per solucionar els nostres errors. Vosaltres, no sou poc. El pitjor que pot pensar algú és que ell mateix és poc, que si ell no reacciona, els altres ja ho faran. Perquè si tots ens diem això, què passaria?

Doncs ja us diem la resposta, que el món es destruiria. Tot perquè, "en aquell moment els nostres avantpassats no van fer res". “Per què?”, es preguntaran les futures generacions. Reaccionem i aturem el dolor que estem fent patir a la Terra, i per tant a nosaltres. Depenem d’ella, ensenyem-li que la respectem, com ens ha respectat a nosaltres al llarg de la seva vida. Demostrem que som prou intel·ligents com per saber que ja és hora de salvar el planeta.

Clara Blampain, estudiant de l'institut Arnau Cadell

 

 

 

 

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi