Va per tu, Raül

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Que la política és a vegades molt bruta és una cosa que no ens pot agafar per sorpresa. Però fins i tot així hi ha línies vermelles que no es poden creuar. I una d'elles és l'escarni cap al patiment personal i familiar d'un rival polític.

Aquesta jornada electoral ens ha dut una imatge dantesca i increïble, com és el fet que Javier Ortega Smith, secretari d'organització de Vox i advocat de l'acusació particular en el judici del Procés, hagi decidit venir a votar a Sant Cugat.

La pregunta que tothom es farà és què fa una persona de Madrid (utilitzant la prerrogativa que els membres d'una llista electoral poden canviar el seu col·legi de votació) venint a votar al nostre poble? Doncs perquè ha escollit venir a exercir el seu vot al local on assajant els nostres Gausacs, el grup casteller de Sant Cugat del qual forma part el nostre veí Raül Romeva.

És a dir, l'advocat de l'acusació particular contra el santcugatenc Raül Romeva, ha decidit que no té prou amb demanar la presó per a un polític per defensar el nostre dret a escollir. Que no té prou en demanar que es privi a un pare de la companyia de la seva família i els seus fills per un suposat delicte polític que cap tribunal europeu reconeix. Sinó que a més a més vol demostrar el seu menyspreu cap a a ell venint a votar a la seva ciutat i a local dels seus estimats Gausacs; demostrant d'aquesta manera que representa un partit que necessita l'escarni del rival i al qual li manquen els mínims principis de noblesa.

Com a santcugatenc em sento insultat. I m'he pres aquest atac cap al nostre veí com un insult cap a tots els que defenem la democràcia i els nostres drets. I, sobretot, com un insult a un conciutadà nostre i, per extensió, a tota la gent de Sant Cugat. Ara, més que mai, em sento orgullós de formar part de la llista del Raül Romeva per a les municipals. I ara més que mai tinc clar que el 26 de maig cal donar un clar missatge a Ortega Smith que quan insulten un santcugatenc ens insulten a tots. Aniré a votar pel Raül! M’acompanyeu?

Francesc Carol, llicenciat en Antropologia i Dret

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi