El 26 de maig, vota't

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Sí, vota't a tu, perquè no podem pensar que la política la fan uns quants, ja que és un dret i una responsabilitat de totes i cadascuna de nosaltres.

Vota't a tu, i a la teva veïna, a la teva família, vota el desconegut amb qui et creues cada matí passejant el gos. Vota la fornera que et ven el pa cada tarda i el jubilat que veus al parc als matins.

Vota't a tu, vota'ns a totes nosaltres, perquè no podem esperar que quatre, o deu, o vint caps pensin millor que centenars, que milers, que desenes de milers.

Vota't a tu perquè l'Ajuntament no té la força per canviar les coses, perquè ja hem vist com poden ser de limitadores les legalitats, les mentalitats, les individualitats.

Vota't a tu posant la papereta de la CUP-Procés Constituent. Perquè aquestes persones que s'hi presenten no han vingut a solucionar-nos la vida, han vingut a donar-nos espai i eines per fer-ho nosaltres mateixes des d'un espai concret com és l'Ajuntament. La major vàlua de les CUP precisament és això, fer de la democràcia participativa l'eina que posi la política no al servei de les persones, sinó a les seves mans, perquè la puguin fer servir per al benefici col·lectiu.

Votant la CUP-PC no deposito en una urna la meva confiança en elles (tot i que me'n sobra!), sinó la confiança en totes i cadascuna de nosaltres per poder pensar en la comunitat, per avantposar els interessos col·lectius als de poques butaques. Per poder deixar de fer polítiques limitades pels poderosos per poder fer polítiques malgrat els poderosos.

Votant la CUP-PC no només voto, sinó que em comprometo. A participar, a implicar-me, a escoltar, parlar i debatre. A atrevir-me i a rectificar si cal. Votant la CUP-PC votaré la gent, tan diferent com és, perquè crec que per fer polítiques en benefici de la gent el millor camí és que les faci la mateixa gent, i crec que som capaces de fer-ho.

Patrícia Gotarda, militant d'Arran Sant Cugat

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi