Fins aviat

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Aquest és el meu darrer article a elCugatenc. Després de les eleccions de 26 de maig, he tingut l'honor i la sort de sortir elegit com a regidor per ERC-MES. Des del pròxim 15 de juny tindré l'orgull de servir Sant Cugat com a regidor d'aquesta ciutat. Una feina que no és nova per mi però que igualment agafo amb la mateixa il·lusió del primer dia. Cap càrrec polític és comparable a la meva manera de veure les coses, al de servir directament a la ciutat on vius. Res dona més satisfacció que veure com les teves accions ajuden a millorar la vida dels teus veïns i veïnes, i cap recompensa és millor que saber que les seves queixes i demandes poden ser respostes i solucionades. Aquesta és la veritable política, la del carrer, la que afecta directament la gent que cada dia et creues pel carrer i que poden parar-te per fer-te arribar els seus comentaris i, per què no dir-ho, les seves més que legítimes reclamacions.

Però aquest serà també el moment, una mica trist, de deixar d'escriure com a columnista en aquest diari. Serà el moment de canviar els meus articles per fets. I de deixar de tenir la privilegiada posició d'articulista i poder denunciar la mala política, per passar a estar en el punt de mira dels quin signen columnes.

Han sigut uns tres anys publicant cada quinze dies en aquest mitjà; repassant la nostra ciutat i parlant de la política que ens envolta. Agraeixo a elCugatenc i, sobretot, a en Jordi Pascual, aquesta oportunitat que m'ha permès contactar amb la nostra ciutadania amb una veu independent. Espero no haver ofès mai cap ciutadà o ciutadana, no era la meva intenció. Per altra banda, si algun polític en actiu s'ha sentit interpel·lat per algun dels meus articles, ho celebro, aquesta sí que era la meva intenció. Perquè, recordeu, la veritable política no es fa des de la cadira d'un càrrec, sinó que la fem cadascun de nosaltres cada dia, des dels carrers. Ara com a polític espero no defraudar els meus nous caps, els gairebé 91.000 ciutadans i ciutadanes d'aquesta gran ciutat.

No m'acomiado. Prefereixo un fins aviat. Perquè ens continuarem veient pels carrers d'aquest Sant Cugat que tots i totes estimem, cadascú a la nostra manera.

Francesc Carol, llicenciat en Antropologia i Dret

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi