Piscina de la Floresta

Opinió

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Soc veïna de la Floresta, lloc on estic molt orgullosa de viure i compartir els espais públics, la meva sorpresa va ser el passat dissabte dia 6 de juliol de 2019 quan vaig anar la piscina de la Floresta cap a les 12:30 (una hora i mitja després d’obrir) quan la persona de l’entrada em va comunicar que només quedaven dues entrades, ja que controlaven l’aforament. Jo anava amb els meus nebots petits. Em va comunicar de que havia d’esperar que sortís algú, cosa que veia constantment; persones que anaven a fumar, menjar, etc. per la mateixa via d’entrada. Un cop vaig poder comprar les entrades, la segona sorpresa va ser quan em va dir que eren gratis, i que el personal s’havia assabentat una estona abans d’obrir la piscina al públic… Em fi.

Tercera sorpresa, quan accedeixo a la piscina, la “socorrista” és la persona que controla l’aforament! És a dir, té un comptador de persones, i com només hi ha UN ACCÉS PER ENTRAR I SORTIR! ha d’estar controlant-lo amb la conseqüència que mentre està pendent de les persones que entren i surten per la porta, no pot estar controlant el que passa a l’aigua.

El tema és el següent: ha de passar alguna cosa greu perquè es posi remei? Només una persona a la piscina fent de socorrista i portera? Es solucionarà el tema de poder accedir a zona fumadors i pícnic dins del mateix recinte de la piscina, per no haver de sortir i entrar pel mateix accés? Igual que anar als vestidors/wc?

Estem pagant uns impostos perquè puguem anar segurs a les nostres piscines, penso que no s’ha d’esperar a la tragèdia per a posar solucions!

Conxi Romera

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi