A propòsit!

Opinió

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Des de l’espai de vacances i fent reflexió de la política, cal seguir analitzant pactes i altres coalicions.

Les ciutats o pobles estan pel damunt de les ideologies! Està clar que les prioritats i necessitats de la ciutadania van més enllà, però no per això hem de deixar de banda el model de ciutats o pobles que els partits proposen en els seus programes.

Ningú ni cap partit polític té el “patrimoni” del seu poble o ciutat, cosa que les majories absolutes sovint utilitzen per dir allò de: estàs amb nosaltres o estàs en contra de la teva ciutat o poble!

Aquí a Sant Cugat ens toca gestionar uns pactes que semblen contra natura perquè l’independentisme (majoritari a Sant Cugat, Junts per Sant Cugat + ERC-MES + CUP-PC) tenien la porta oberta.

L’opció valenta, ideològicament parlant per ser alternativa d’esquerres a massa temps d’hegemonia de CiU, és un fet innegable, però serà difícil de gestionar en un model de ciutat “d’èxit” ja consolidat. Caldrà molta col·laboració de la societat civil per arribar a objectius dits “progressistes” ja que ni tan sols els partits “originalment” d’esquerres (ICV) tenen representació en el consistori.

Tenim el deure i l’obligació com a santcugatencs de col·laborar tant individualment com col·lectivament en tot allò que sigui beneficiós per a la societat, com sempre s’ha fet tradicionalment a Sant Cugat i dins de la humilitat que això representa.

Estarem disposats a través del debat, la discussió i la proposta a obrir coneixement a tot allò que esdevingui fer de Sant Cugat una societat de convivència, culta i feliç.

Seguim!

Àlvar Roda, exregidor i expresident de Ciutadans pel Canvi (CpC)

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi