Novembre de cultura i monogràfics a l'Ateneu

Entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure la cultura, l’associacionisme i el lleure.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

La sorprenent acollida del cicle Òpera entre copes, que vam engegar a l'octubre ens ha portat a duplicar les sessions previstes per la resta del trimestre. Aquest mes, el tenor Marc Sala, president de l'associació Apròpera, ens parlarà de Doña Francisquita d'A. Vives, que es representa al novembre al Teatre del Liceu. Tot i que no queden places des de fa temps per la sessió del dimarts 5, encara pots apuntar-te a la de divendres 15 a les 19 h. El preu són 5€ (4€ per a socis/sòcies d'Apròpera o de l'Ateneu) i maridarem la sessió amb una copa de vi del celler Albet i Noya.

Fins al dia 6 de novembre estan obertes les inscripcions del Mercat de 2a mà que organitza l'Ecoateneu a la rambla del Celler el dissabte 9 de novembre, i que coincideix amb una nova edició del Mercat de Pagès de 10 a 14 a la plaça de Sant Pere i amb una trobada de Sarau gratuïta i oberta al Pati de l'Ateneu de 13 a 14 h.

El dia d'abans, divendres 8, acollirem una proposta del Festival Nacional de Poesia a la sala d'actes de l'Ateneu. Poesia, dansa i música es barregen sota el títol "Aleteig" de la mà de Clara Hosta, Lali Mateu i Aina Serra amb textos, música i coreografies pròpies.

El Servei d'Informació i Atenció a la Dona de l'Ajuntament de Sant Cugat ha organitzat l'acte "Trencant el silenci de les violències masclistes" per commemorar el 25N i entre les activitats previstes pel dimarts 12 s'inclou una nova sessió de la Mostra de films de dones que es desenvoluparà als Cinemes de Sant Cugat a les 19:30 h. Tódalas mulleres que coñezo, X. Do Teixeiro (Espanya, 2018. 71min). VOS en català és un film en tres actes que són, també, tres converses entrellaçades i intergeneracionals al voltant de les vivències als carrers i a l'espai públic de diverses dones. L'entrada és gratuïta.

I no oblidis que tenim molts cursos i monogràfics que comencen en els dies vinents: informàtica bàsica, ofimàtica, "Mailchimp", Photoshop, fotografia nocturna, bolets, bacallà, hort i jardí, meditació o Pilates... Consulta horaris i preus a la web o a la secretaria de l'Ateneu i inscriu-t'hi!

Ets una entitat i vols tenir un espai com aquest? Subscriu-te a elCugatenc i, a més, tindràs quatre setmanes de publicitat a l'any i una subscripció gratuïta trimestral per a tots els socis i sòcies de l'entitat.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article