L’Ateneu adapta temporalment la major part dels cursos al format online

Entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure la cultura, l’associacionisme i el lleure.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Els cursos d’aquest trimestre a l’Ateneu havien de començar el proper dilluns 20 d’abril però, pel confinament obligat a causa de la COVID-19, no ho podrem fer de manera presencial. Des de l’equip tècnic de l’Ateneu, juntament amb el professorat, hem valorat começar a distància en les dates programades tots els cursos que siguin possibles amb la idea de reprendre les classes presencials tan aviat com puguem. En aquest enllaç teniu el llistat dels cursos que oferim per començar online, així que, si encara no t’havies inscrit a aquell curs que tant t’interessava, potser estàs de sort i podràs seguir aprenent des de casa!

A més, ara que tenim més temps que mai per gaudir a la cuina, a l’Ateneu hem preparat alguns monogràfics d’un o dos dies amb l’Anna de Pablo per poder seguir cuinant des de casa. Estem segurs que quan comencis voldràs conèixer tots els seus trucs i receptes! 

Les classes es faràn en directe a través de videoconferències personalitzades i exclusives per als alumnes inscrits i en la mateixa hora de classe que teníem prevista. L’alumnat tindrà línia directa amb els professors i seran ells qui es posaran en contacte amb els grups per iniciar les sessions, enviar material i corregir exercicis si la matèria així ho eixgeix. 

Aquesta és una mesura provisional per no retardar l’inici de les classes, atesa la previsió de confinament, però tan bon punt se’ns permeti retornar al sistema presencial, no dubtis que així ho farem. Per les seves característiques, una part dels cursos no es poden adaptar al sistema online, de manera que hem decidit reprogramar-los per intentar començar el 25 de maig i allargar la durada del tirmestre fins al juliol.

Qualsevol dubte o tema que vulguis plantejar-nos, pots fer-ho a través del correu secretaria@ateneu.cat. Si desitges inscriure’t a qualsevol dels cursos, ho pots fer a travès de la web www.ateneu.cat/inscripcions.

Som conscients dels moments difícils que ens toca viure i de la solidaritat i empatia que caldrà per tirar endavant com a país. Per això volem demanar-te que mantinguis la confiança i el suport al projecte de l’Ateneu, ja que darrera de cursos i tallers hi ha les relacions laborals de tot un equip professional, però també una entitat sense ànim de lucre que, a diferència d’empreses o altres organitzacions, destina els seus recursos a projectes socials adreçats a col·lectius amb risc d’exclusió o activitats culturals gratuïtes obertes a tothom. Pots conèixer aquests projectes a www.ateneu.cat/projectes/

Moltíssimes gràcies i fins ben aviat!

#LAteneuDesDeCasa

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi