L’Ateneu organitza un concurs de vídeo poemes

Entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure la cultura, l’associacionisme i el lleure.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

L’activitat a l’Ateneu Santcugatenc està en continua adaptació per poder seguir oferint formació, cohesió social i programació cultural en aquesta situació tan excepcional. La setmana passada molts cursos i tallers trimestrals van començar adaptats al format online, i l’equip tècnic treballa per presentar aviat una oferta de monogràfics o cursos especialment pensats per seguir aprenent des de casa.

La nostra voluntat de seguir creant xarxa entorn a la cultura està darrere del concurs de vídeo poemes que hem organitzat amb motiu de la Diada de Sant Jordi.Consisteix en la convocatòria d’un certamen vídeo poètic en el qual els i les participants enviaran un vídeo poema recitant un poema en català fins al dijous 30 d’abril. Comptem amb la col·laboració de l’Associació Gabriel Ferrateri el Projecte Poètic Versdonadonaper conformar el jurat, que triarà els tres videopoemes finalistes entre els quals el públic votarà el vídeo poema guanyador, que obtindrà un curs trimestral a l’Ateneu.

Encara ets a temps de participar o de votar els vídeos que més t’agradin des del canal de Youtubede l’Ateneu. Les bases completes, a la nostra web www.ateneu.cat

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi