L'Ateneu des de casa no s'atura!

Entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure la cultura, l’associacionisme i el lleure.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Tots tenim ganes de carrer, de retrobar-nos i de tornar a omplir els espais, però mentrestant a l’Ateneu seguim amb l’intent d’apropar les nostres propostes a les cases dels santcugatencs i santcugatenques. D’una banda continuem amb la programació de cursos i tallers online, i en les setmanes vinents apostem pels monogràfics d’informàtica o els cursos de cuina, per aprendre a fer marinats, escabetxos, ceviches, salses, cuina asiàtica, de temporada o dolços sense sucre... Consulta totes les propostes www.ateneu.cat/noves-propostes-linia/.

Per l’altra banda l’activitat no s’atura als altres projectes de l’Ateneu. El Mercat de Pagès segueix cada segon i últim dissabte de mes oferint la ciutadania l’opció de fer una compra responsable amb l’entorn, amb productes ecològics, de proximitat i sense intermediaris. Aquest dissabte 30 a la plaça de Sant Pere podreu comprovar-ho i gaudir de nous paradistes que s’han incorporat recentment per ampliar l’oferta de productes.

Els horts, l’Espai de Lleure o els reforços escolars segueixen en marxa, així com la programació cultural e infantil, que com sabeu s’està fent en línia.

Aquest dimecres 27 pots donar suport als projectes socials de l’Ateneu mentre gaudeixes del concert de la cantautora occitana Alidé Sans, que ens aproparà ritmes mestissos amb influències de músiques del món, cantades en aranès. La qualitat de l’àudio i de so està garantida i ho farem des de la plataforma de streaming TickEtic. Tu pots triar el preu entre 2, 5 o 10€, i les entrades estan a la venda pels tres concerts programats en el següent enllaç

Els més petits seran els protagonistes els dissabtes al matí dels espectacles infantils online. El dia 30 podran ajudar a Pescaplàstik en el seu espectacle de clown mediambiental, i el 6 de juny es ficaran a la cuina per transformar les emocions en cançons amb La Cris en el seu Flow a la cuina. Les actuacions es faran en directe amb zoom donant protagonisme als més petits de la casa, que compartiran pantalla amb els artistes i es sentiran una part fonamental de l’espectacle. Les entrades són gratuïtes amb l’opció de fer un donatiu voluntari, i és necessari reservar-les en aquest enllaç.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi