No discriminem a l’hora d’adoptar

Animalistes de Sant Cugat.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Els gats negres han estat sempre associats de manera injusta a supersticions relacionades amb la mala sort. És a causa d'això, que aquests gats acostumen a ser jutjats únicament pel seu color de pèl, comportant així que siguin adoptats amb menys freqüència que la resta.

Abans que res, és important no deixar-se portar per teories que discriminin a un bonic animal com ho és el gat negre. La suposada mala sort que aquest porta als que el veuen no adopten prové de creences populars de fa cents d'anys, relacionades majoritàriament amb la bruixeria. Avui en dia això no té ni cap ni peus, però part d'aquest rebuig cap als gats d'aquest color encara es conserva, de manera que aquests felins n'han de pagar les conseqüències injustament.

La veritat és que, si ho pensem amb claredat, un gat negre és igual a un de gris, blanc o de qualsevol altre color, de manera que també es mereix les mateixes oportunitats. A l'hora d'adoptar, però, moltes persones els ignoren, causant així que molts individus de pelatge negre es quedin sense llar on viure.

Com és obvi, els gats negres no tenen cap mena de culpa respecte a la mala fama que les persones els hi vinculem, de manera que no podem permetre que siguin mirats amb recel (i menys encara si això afecta les seves possibilitats d'adopció).

Dóna'ls-hi una oportunitat i et demostraran que són com qualsevol altre gatet; animals amb ganes d'estimar i de ser estimats.

 

Bibiana Navarro i Argelich,

PAS SANT CUGAT

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article