#CulturaSegura a l’Ateneu

Entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure la cultura, l’associacionisme i el lleure.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Avancem al mes de setembre i comença a omplir-se la setmana d'esdeveniments a l'Ateneu. El dissabte 12 tenim una nova edició del Mercat de Pagès a la plaça de Sant Pere, perquè aprofiteu aquest pont per omplir el rebost i fer una compra saludable, amb productes ecològics i de proximitat al centre de la ciutat.

El dimarts 15 a les 19 h a la sala d'actes de l'Ateneu acollirem el primer acte cultural del trimestre: la presentació del llibre de poemes "21 haikus y 1 tanka" de Xavier Díaz Guinot. L'entrada serà gratuïta però serà necessària inscripció prèvia a la web www.ateneu.cat/inscripcions per poder controlar l'aforament de la sala, que es limitarà a 24 persones. A les activitats culturals serà obligatori l'ús de mascareta i es mantindran les distàncies de seguretat entre els assistents perquè podeu gaudir de la #CulturaSegura.

El mateix passarà el dijous 17 en el primer concert de La Cambra de l'Ateneu: Banús Duo és una formació cambrística formada per la Laia Santamaria al clarinet i la Laura Fontanals a la guitarra amb una proposta que combina el tango i la música llatinoamericana amb obres contemporànies.
La primera exposició de la temporada s'inaugura el divendres 18 en dues convocatòries a les 18 h i a les 19.30 h a la sala d'actes de l'Ateneu. Eduard Jaklitsch ens presenta creacions de pintures a l'oli amb temàtica paisatgística sota el títol Sensacions de la naturalesa, que estarà disponible fins al 13 d'octubre. Recordem que serà necessari inscriure's per reservar la plaça el dia de la inauguració.

I per als nens i nenes de la casa el dissabte 19 a les 12 h el pati de l'Ateneu s'omplirà de diversió, alegria i humor amb l'espectacle familiar El professor ecològic, de la companyia Sabacirc que compta amb el suport del Consell de Barri del Centre Oest de l'Ajuntament de Sant Cugat. Tècniques de circ, equilibris, malabars i monocicle per aprendre a respectar el medi ambient. Recomanat per a majors de 5 anys, un cop més amb entrada gratuïta però necessària inscripció prèvia des d'una setmana abans.

Ens acompanyeu?

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article