Ens rendim

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

El divendres que ve, 27 de novembre, farà exactament un any que el projecte que podeu veure davant vostre va començar a caminar. En una assemblea oberta a l’Ateneu santcugatenc ens vam reunir unes 40 persones per explicar el que seria el nou projecte que el Jordi, el Xavi i jo volíem impulsar. Aquell avantprojecte encara no tenia un nom clar i ens vam denominar de manera momentània “Tornarem a Informar”.

Un any després que el projecte comencés a agafar forma el més fàcil seria dir ens rendim, però farem exactament el contrari. Passat tot aquest temps ara mateix el projecte comença a tenir una certa maduresa que ens permet fer passos ferms. El diari ha passat la primera fase del concurs de cooperatives de l’Ajuntament i estem segurs que podem arribar fins al final.

Un any després que el projecte comencés a agafar forma comencem a tenir presència en el nínxol de mercat que ens interessa. Alguns santcugatencs ens feliciten per la feina feta. Ja són molts els reportatges i entrevistes en profunditat que hem tingut l’honor de publicar i que la ciutat ha acollit amb interès.

Un any després que el projecte comencés a agafar forma hem tingut l’oportunitat i la necessitat de ser crítics amb tot allò que se’ns ha posat per davant. Hem pogut i hem volgut qüestionar i esbrinar algunes coses que no estaven clares. Visibilitzar totes les parts d’un conflicte i donar veu a aquells que potser no en tenen, o si en tenen és molt minsa.

Un any després que el projecte comencés a agafar forma hem invertit moltíssimes hores per no defallir abans d’hora perquè les coses no anàvem com volíem. Hem reforçat l’equip i ara estem més convençuts del que realment volem i podem fer. Amb l’empenta actual tenim algunes cosetes noves entre mans que de ben segur que us encantaran, així que esteu encara més atents del que ho estàveu fins ara.

Un any després que el projecte comencés a agafar forma per tot l’exposat fins el moment i per la força de la il·lusió no ens rendim.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi