Reinventar-se

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Reinventar-se és una paraula que està de moda, aquest any cal que reinventem com celebrem les festes, com fem els dinars i sopars de família i de feina, com fem l’arribada dels Reis per mantenir la il·lusió dels petits, i mil coses més. I farem moltes innovacions, farem moltes coses de formes diferents, i si hi posem imaginació, il·lusió i positivitat aconseguirem unes celebracions diferents, però que poden ser força gratificants.

Per desgràcia, hi haurà massa gent que no estarà per festes i aquí també ens haurem de reinventar els que no hem sigut massa colpits per la COVID19 per buscar la forma d’estar al costat dels que estan patint. Però reinventar-se no és només una paraula de moda, que aviat passarà, és una realitat que ens acompanyarà ja sempre. La pandèmia ha accelerat unes evolucions tècniques, empresarials i socials que anaven fent camí; aquestes evolucions estan provocant, i faran molt més en un futur que és a tocar, grans canvis en l’entorn laboral. Davant d’aquestes transformacions podem esperar a veure què passa i segurament farem tard per reaccionar, o podem començar a pensar en com ens reinventem perquè l'onada ens ajudi a impulsar-nos.

Des de Wise People Sant Cugat podem ajudar-te a esbrinar quina necessitat de reinvenció pots tenir i t'oferim explorar plegats els camins per fer-ho. Per començar reinventem-nos per passar unes bones festes !

Aquests dies no tindrem atenció presencial, però ens pots trobar a wp@wisepeoplesantcugat.cat o en el 636893161.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi