Activitats del Sant Ponç 2021

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

 

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

 

Aquest Sant Ponç, serà un Sant Ponç sense castells però des dels Castellers de Sant Cugat, us proposem un cap de setmana per gaudir de la literatura, la música, el teatre i un bon gelat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dins dels actes de celebració del XXV aniversari dels Gausacs, us presentem els actes previstos pel dissabte 15 i el diumenge 16 de maig.

Dissabte 15 de maig – Clàustre del monestir (sala d’audiovisuals)

- 12.00 h – Veredicte del 7è Premi Literari “Gausacs Amunt”
Anunci dels guanyadors i guanyadores de les diferents categories, d’entre els gairebé 250 escrits participants.

Diumenge 16 de maig – Plaça de l’Om

- 11.00 h – Concert dels Grabals (músics dels Castellers de Sant Cugat)

- 11.45 h – Presentació del Gelat del XXV aniversari. Amb la col·laboració de la Geladeria Pros.

- 12.15 h – Espectacle infantil: Maginet tap de bassa (Companyia Peus Grossos). Obra de teatre per acostar el món casteller als nens i nenes de Sant Cugat.

Tothom qui participi de l’acte, podrà optar a un tiquet de descompte per obtenir un gelat casteller a un preu reduït de 2€. Aquest tiquet es podrà bescanviar a la Geladeria Pros durant tot el diumenge.

A causa a la situació de pandèmia, és necessari que tothom s’inscrigui a l’acte, ja que es controlarà l’aforament per garantir la traçabilitat en cas d’algun cas de covid-19. 

Inscripcions al següent enllaç https://forms.gle/cLwtv6HqVMK9ZcmB8

 

Sobre el Premi Literari Gausacs Amunt

En aquesta edició cal destacar l’augment de participació respecte a anys anteriors, ja que s’han rebut 247 escrits repartits en les diferents categories (primària; secundària batxillerat i cicles formatius, i adults). El tema escollit per a aquesta edició ha estat la resiliència, una capacitat que totes i tots posem en pràctica actualment, i que en el cas dels Castellers de Sant Cugat ha ajudat a començar a veure la llum del final del túnel amb els primers assajos de canalla des de l’inici de la pandèmia.

Aquest nou panorama i l’èxit d’aquesta edició del Premi Literari Gausacs Amunt fa veure el futur pròxim amb optimisme des dels ulls de les castelleres i dels castellers, que esperem que contagiïn tota la ciutadania.

Per acabat, volem agrair el fidel suport dels nostres col·laboradors, que any rere any, ens ofereixen els obsequis per als premiats: Ajuntament de Sant Cugat, Editorial Baula, Celler de llibres, Pati de llibres i Celler Cal Caballu.

 

 

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi