Ajuda’ls!

Animalistes de Sant Cugat.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Ens trobem a plena primavera, i ja és present el bon temps que tant ens agrada. Això, però, també implica l'inici de l’època de cria de molts animals, de manera que ja es comencen a trobar cadellades descontrolades pels racons de la ciutat, especialment de gats. Durant aquest període, un gran nombre de gats que no han estat esterilitzats es reprodueixen, donant pas a moltes cries que han de sobreviure a la perillosa vida de carrer.

Els voluntaris i voluntàries de la PAS (Plataforma Animalista de Sant Cugat) i d’altres associacions animalistes rescaten una infinitat d’animals del carrer en perill durant tot l’any, amb l’objectiu de poder ajudar a aquells més vulnerables. En aquestes èpoques tan caòtiques, però, la cosa es complica. Per seguir rescatant són imprescindibles les cases d’acollida, llars temporals on es cuiden aquells gats que, per certes circumstàncies, no poden anar a una protectora. És per això que, si no hi ha suficients cases d’acollida, aquesta cadena s’atura i ens trobem en una situació crítica.

Ser casa d’acollida suposa compartir el teu temps i amor amb l'animal, educant-lo i tenint cura d’ell fins que trobi algú que l’adopti definitivament. A més, si ens obres les teves portes nosaltres ens fem càrrec de totes les despeses i et donem suport en tot el que necessitis per a l’acollida. Es tracta d’una experiència molt gratificant, en la que ajudes a gatets sense lloc on anar, a la vegada que t’omples la casa de vida.

Bibiana Navarro
PAS

 

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi