Juliol de cultura a la fresca a l'Ateneu

Entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure la cultura, l’associacionisme i el lleure.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comencem aquesta setmana a l’Ateneu anunciant la primera sessió del cicle de cinema documental El món a la fresca, que organitza des de fa quatre anys la Xarxa Solidària i l’Ajuntament i que aquest 2021 reflexionarà els dimecres 7, 14 i 21 de juliol al pati de l’Ateneu sobre el canvi climàtic amb la projecció de diferents documentals i el seu posterior debat. Aquest dimecres 7 a les 21.30 h podrem veure la pel·lícula Chocolate de paz, que presentarà la Universitat Internacional de la Pau. L’entrada és gratuïta i serà necessària inscripció prèvia a www.ateneu.cat/inscripcions.

 

Aquest divendres serà el torn de l’últim concert del cicleEls vespres al patique ha omplert de música el jardí de l’Ateneu aquest estiu. Ja podeu reservar entrades per escoltar el dia 9 a les 20 h a la jove cantautora mallorquina Maria Jaume, que presentarà al pati el disc Fins a maig no revisc, produït per Pau Vallvé. Folk acústic i pop independent en la seva accepció més íntima amb lletres crues i transparents amb les quals va quedar guanyadora de la darrera edició del concurs Sona 9.

Cistelles de Pagès i Mercat de Pagès de l’Ecoateneu

I si parlem de novetats, us anunciem que a partir del 8 de juliol i en endavant cada dijous en horari de 18 a 19 h, dins del marc del projecte de l'EcoAteneu, el pati de l’Ateneu serà un dels punts de recollida de les “Cistelles de Pagès” de la Rural de Collserola, una cooperativa que neix el 2014 entorn de la producció agroecològica a Collserola.

Per fer la teva comanda i rebre informació més detallada del funcionament de les cistelles, hauràs d’escriure un correu a info.larural@gmail.com. Cada setmana seleccionaran una varietat d’hortalisses ecològiques de temporada, escollides segons volums de producció però tenint en compte la diversitat que necessites per gaudir de la verdura.

Puja al carro de l'EcoAteneu i consumeix el producte directament del productor, del camp a la taula. Amb les Cistelles de Pagès cada dijous de 18 a 19 h al patí de l'Ateneu o cada segon i últim dissabte de mes, comprant al Mercat de Pagès que organitzem a la plaça de Sant Pere. Els mesos de juliol i agost el Mercat canvia d’horari per evitar les altes temperatures i es farà de 8.30 a 13 h durant l’estiu. Us esperem el 10 i 24 de juliol i el 7 i 28 d’agost a la Plaça de Sant Pere!

Consulta el calendari del Mercat a la web de l'Ateneu i visita la web laruraldecollserola.com per més informació.

 

 

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi