Repàs per l’agenda i sorteig d’una cistella de pagès

Entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure la cultura, l’associacionisme i el lleure.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Una setmana més repassem l'agenda d'activitats culturals: Inclosa en el Cicle de Salut Mental organitzat pel Club Social de l'Espai de Lleure, el dimecres 24 a les 19.30 h projectarem el documental sobre l’autisme Peixos d'aigua dolça (en aigua salada). La projecció es farà els Cinemes Sant Cugat i tindrà un cost de 5€, que se sumaran a la recaptació per la Marató de TV3.

El dijous 25 tornem a l'Ateneu per dur a terme la presentació del llibre de viatges Els vuit camins. Entre Ushuaia i Katmandú, de Raül Grangé, resident a Sant Cugat. Jordi Puigneró, vicepresident del Govern de Catalunya i conseller de Polítiques Digitals i Infraestructures, conduirà l’acte. L'entrada serà gratuïta, però serà necessària inscripció prèvia.

I dins del cicle de xerrades l'Ateneu Parla, el divendres 26 a les 18.30 h acollim la xerrada organitzada per l'Associació Fora de Quadre sota el títol Guinea Equatorial: una colònia catalana a l'Àfrica?. Celeste Muñoz, historiadora de la Universitat de Barcelona, ens parlarà del vincle de Catalunya amb el passat colonial de Guinea i explicarà quin llegat s'allarga fins avui.

Sortegem una cistella de Pagès de La Rural!

Des de fa uns mesos, els dijous de 18 a 19 h el pati de l’Ateneu és un dels punts de recollida de les “Cistelles de Pagès” de la Rural de Collserola dins del marc del projecte de l’EcoAteneu, que a més organitza els Mercats de Pagès per tota la ciutat.

La Rural és una cooperativa que neix el 2014 entorn a la producció agroecològica a Collserola. Un dels motors i pilar indispensable per al seu projecte és el vincle i el teixit social amb el territori, i per això venen la seva producció directament al consumidor final de manera local.

Cada setmana ens ofereixen les seves verdures i fruites ecològiques i produïdes a Collserola, escollides segons volums de producció, però tenint en compte la diversitat. La comanda es fa des de la seva web i pots escollir les cistelles d’entre 10 i 25€, que podràs recollir a l’Ateneu la tarda dels dijous.

Entre el 22 i el 30 de novembre pots participar en el sorteig d’una cistella de fruita i verdura des de la nostra pàgina d’Instagram. Hauràs de seguir a l’@ateneu i a @la_rural_de_collserola, anomenar a dos amics i podràs guanyar una cistella valorada en 25€!

Puja al carro de l’EcoAteneu i consumeix el producte directament del productor, del camp a la taula. Consulta el calendari del Mercat a la web de l’Ateneu i visita la web laruraldecollserola.com.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi