Teatre

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

El passat dissabte, al Celler Cooperatiu, i amb motiu del Dia Internacional del Teatre, tots els grups de teatre aficionat de Sant Cugat van fer una petita mostra del seu talent.

Davant d’una gran quantitat d’espectadors, va quedar clar que Sant Cugat té, no nomes una gran afició al teatre, sinó un gran nivell entre tots els actors i actrius de teatre aficionat.

Sant Cugat es una ciutat molt activa en tots els sentits, i sobretot en el cultural. I l’acte d’aquest dissabte així ho ha demostrat, veient aquesta situació ens cal preguntar-nos si els equipaments culturals de la ciutat son adequats i suficients.

I per suposat el primer que ens ve al cap es la necessitat que Sant Cugat tingui una sala de teatre addicional. És a dir, una sala on es puguin dur a terme muntatges de caràcter més alternatiu i on les diverses associacions de caràcter alternatiu tinguin un lloc per estrenar les seves obres.

Ja tenim des de fa molts anys el magnífic Teatre Auditori, en aquest sentit res a dir. La seva variada programació i l’excel·lent direcció que des de fa anys fa en Pep Tugues l’ha col·locat com un referent no només a la ciutat sinó també a Barcelona. Per tant el teatre i l’espectacle en majúscules el tenim més que cobert.

Però ara ens cal complementar aquesta oferta cultural amb aquesta sala alternativa. No només per oferir espectacles de petit format sinó també com dèiem perquè les diverses companyies amateur de Sant Cugat tinguin un lloc digne per mostrar el seu talent.

Aquesta reivindicació fa temps que està sobre de la taula. El perquè no s’ha dut a terme encara pot ser per la manca d’instal·lacions. Per sort el recent acord amb l’antic edifici de la Unió Santcugatenca sembla fer més propera aquesta realitat.

Esperem que això sigui així el més aviat possible. No només per a la ciutadania de Sant Cugat sinó també per aquells ciutadans que dediquen a fer del teatre una part de la seva vida. De manera desinteressada, de manera amateur, però sobretot de manera passional.

A Sant Cugat hi ha molt per mostrar i a dalt dels escenaris també. 

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi