Cursos per seguir aprenent al març a l’Ateneu

Cursos per seguir aprenent al març a l’Ateneu
Cursos per seguir aprenent al març a l’Ateneu

Entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure la cultura, l’associacionisme i el lleure.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

A l’Ateneu ja estem preparant la programació de cursos i tallers de l’últim trimestre del curs que comença el 25 d’abril i s’allargarà fins al 21 de juny. Les inscripcions generals es podran fer a partir del divendres 25 de març. Els dies abans, entre el 16 i el 24, l’alumnat inscrit al segon trimestre podrà renovar la seva plaça pel mateix curs, horari i grup que està fent en aquest moment.

A més a més, a banda dels cursos trimestrals, oferim puntualment monogràfics en diferents branques que comencen al llarg del trimestre. Avui us recomanem alguns que comencen les setmanes vinents i pels que encara queden places: Mindfulness: Tècniques de regulació de l'estrès, Dibuix amb model nu, De l'hort al plat o Pranayama...

Així que ja saps, si t’animes ara amb el bon temps a cuidar el teu cos, millorar la teva alimentació o aprendre manualitats, l’Ateneu és el teu espai. T’esperem a l’Avinguda de Gràcia, 16 per informar-te amb detall i resoldre qualsevol dubte. Trobaràs tota la informació també al nostre web www.ateneu.cat o trucant al 936 74 51 95.

Aquesta setmana, música i dansa a l'Ateneu

Aquest dijous 17 a les 19h. la Cambra de l’Ateneu acull el debut del duet format per la cantant i pianista Carolina Alabau i la violinista i cantant Èlia Bastida. "Meraki" és el primer disc del projecte i conté un conjunt de composicions pròpies i versions de cançons tradicionals, música mediterrània, música brasilera, bossa-nova i jazz, entre d'altres.

Alabau i Bastida combinen les seves veus, el violí, piano i percussions que toquen elles mateixes per a crear una sonoritat i color únic.

Entrada gratuïta amb aforament limitat. Necessària inscripció prèvia en aquest enllaç. Activitat programada amb motiu del 8M amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat.

El divendres 18 a les 19h. Acollim Nunc Stans, una mostra de dansa contemporània acompanyada d’una explicació del procés creatiu. La sala d’actes de l'Ateneu ha estat un dels llocs on aquesta peça, creada i interpretada per la ballarina Ariadna Grau i dirigida per Ferran Gordillo, ha anant prenent forma i desenvolupant-se.

Entrada gratuïta amb aforament limitat. Necessària inscripció prèvia en aquest enllaç.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi