La repressió torna a arribar a Sant Cugat

Agrupació local d'Esquerra Republicana de Catalunya.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Just fa una setmana, el passat divendres, vàrem rebre una interlocutòria del jutjat núm. 10 de Barcelona, en la qual la seva jutgessa amenaçava a l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, d'imposar-li una multa de 500€ setmanals si no retirava uns llaços grocs i uns cartells de la façana de l'Ajuntament després de la retirada, ja fa mesos i a contracor, de la pancarta que lluïa la façana del nostre ajuntament, reclamant la llibertat dels presos polítics.

En aquest auto es narra una novel·la, de l'estil de les que escrivia Tàcito, sobrenom del tinent coronel de la Guardia Civil, Sr. Daniel Baena, com si a conseqüència de la retirada imposada de la pancarta anterior, s'hagués orquestrat una mena de maniobra perquè els treballadors posessin llaços grocs i cartells per substituir-la, com una manera enginyosa de burlar el mandat judicial.

La pregunta és: Quina pancarta? Quins llaços? En efecte, cap. Això només apareix en la ment o en els somnis humits de la Sra. Jutgessa i en la dels denunciadors, el partit de C's de Sant Cugat.

A què obeeix doncs aquesta interlocutòria i aquestes amenaces?: Simplement, a la voluntat de continuar atemorint.

Qui les fa, deu pensar que d'aquesta manera ens canviarà la ideologia, però només fa que reafirmar-nos i fer evident la seva crisi política i la voluntat constant de provocar odi contra tot allò que significa la democràcia i la llibertat.

Sembla també que tota aquesta maniobra respon bàsicament a la voluntat d'intentar la inhabilitació de la nostra alcaldessa i la retirada forçosa d'una de les veus més destacades de l'independentisme municipalista i d'esquerres.

No ho aconseguiran, la repressió no ens aturarà. Des d'Esquerra Republicana continuarem treballant per obtenir la fi de la repressió a Catalunya, l'amnistia i la llibertat.

Seguim i seguirem...

Gemma Aristoy, regidora de Ciutadania, Salut, Via Pública i Paisatge Urbà

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi