Art, música i òpera a l’Ateneu

Entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure la cultura, l’associacionisme i el lleure.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Fins al dimarts 19 no ens busqueu per l’Ateneu, però tornarem per inaugurar el dijous 21 la programació cultural de primavera amb la cantant colombiana Adriana Ospina, que visitarà La Cambra de l’Ateneu per presentar en versió acústica les cançons del seu primer disc de música original Respirar, junt amb d’altres cançons inèdites i versions, acompanyada del guitarrista italià Bartolomeo Barenghi. L’entrada és gratuïta, però hauràs de reservar la teva plaça.

El divendres 22 a les 19 h inaugurem l’exposició de l'última col·lecció de Iol Baqués, Elements, una obra intimista i visual impregnada d'essència empordanesa, font i espai d'inspiració per a l'artista santcugatenca, que estarà disponible fins el 12 de maig. Durant la inauguració, l’artista sortejarà una obra entre els assistents.

La música de Mozart i els textos de Daponte seran els protagonistes de l’Òpera entre copes del dimarts 26. Parlarem dels autors de Le nozze di Figaro, Don Giovanni i Così fan tutte amb el tenor Marc Sala, d’AprÒpera, mentre tastem una copa del celler Albet i Noya. Entrades a 9€ (7€ per socis) amb reserva prèvia.

Després de dos anys… torna el Mercat de 2a mà

Com ja sabeu, l’Ecoateneu organitza Mercats de Pagès tots els dissabtes de 9 a 14 a Volpelleres i Mira-sol, i dos cops al mes a la Plaça de Sant Pere.

Però, a més a més, el dissabte 30 d'abril de 10 a 20 h a la Rambla del Celler tornem a organitzar, després de dos anys, el Mercat de 2a mà, un espai que busca donar una altra oportunitat a aquells objectes que ja no necessitem, però que encara són útils.

Podràs intercanviar, vendre o comprar en aquest mercat no professional i obert a tothom, que està en sintonia amb els criteris de sostenibilitat de l'Ecoateneu: Reduir, Reciclar, Reutilitzar i Repensar.

Es tracta d'un mercat entre particulars on no hi podran participar professionals ni botiguers. Les inscripcions per posar parada començaran el dia 19 d'abril -les persones sòcies de l'Ateneu es podran inscriure des del dilluns 11- i es faran en tres franges d'horaris. Tota la informació i la normativa del mercat la trobaràs a www.ateneu.cat/ecoateneu.

I si vols comprar, vine i passeja't entre objectes que busquen una segona vida!

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi