Valldoreix: arriba l’hora del canvi

Agrupació local d'Esquerra Republicana de Catalunya.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Aquest passat dimarts 24 de maig es produí un esdeveniment que capgira el panorama polític de Valldoreix: els partits i les entitats progressistes de Valldoreix es van unir per donar suport a la candidatura de Juanjo Cortés per a presidir l’EMD a les eleccions municipals de maig del 2023.

Cal valorar molt positivament el pas fet per en Juanjo Cortés, i especialment per aconseguir que la pràctica totalitat de partits i les dues associacions veïnals políticament més representatives es posin al seu costat.

El projecte per Valldoreix del president Puig està esgotat. Des de 2011 Junts ha perdut impuls, no hi ha ambició, les coses no avancen i el veïnat se’n ressent.

El 2019 vam fer el tomb a Sant Cugat després de 32 anys de governs de la dreta i des de llavors tenim una alcaldessa independentista i d’esquerres al capdavant de l’Ajuntament, Mireia Ingla. I malgrat que el començament va ser dificultós, pandèmia inclosa, ja anem veient com es materialitzen els nous projectes, fruit de tenir un equip polític carregat d’il·lusions i ganes.

És una mostra de com un canvi de lideratge i un govern de les esquerres pot donar un nou impuls a la ciutat.

Doncs bé, això mateix, pensem que necessita Valldoreix: un nou lideratge, algú preparat, amb coneixement del territori, capaç de teixir complicitats i de fer i treballar en equip. Valldoreix es mereix un nou govern, amb il·lusió renovada, ganes i voluntat de treballar per a tota la ciutadania.

En Juanjo Cortés, ha fet el pas i ha obtingut el suport de partits i entitats veïnals. Tot ens fa pensar que Valldoreix camina cap al canvi.

Seguim!

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi