Obrim inscripcions per als cursos i tallers d’estiu!

Entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure la cultura, l’associacionisme i el lleure.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Ja pots fer la teva inscripció tan presencial com en la web als cursos i tallers que tindran lloc del 4 al 22 de juliol i del 5 al 23 de setembre.

Al juliol seguim amb una completa programació de cursos de tota classe: Joves, Benestar, Idiomes, Fotografia, Formació, Dansa, Coneixements, Narrativa i Literatura, Art i Manualitats, Informàtica, Cuina... I com sempre, tenim novetats per a tots els gustos! També podreu consultar la programació cultural prevista al juliol, amb exposicions, el cicle de cinema documental El Món a la Fresca, i concerts!

El dijous 9 a les 19 h gaudirem del concert de Nico Roig dins La Cambra de l'Ateneu i el divendres 10 a les 20 h serem la seu del StQBlack amb el concert de Genni al pati de l’Ateneu. Reserva ja les teves entrades!

Jordi Rubio, guanyador del III Concurs de Vídeo Poemes de l'Ateneu

L’Ateneu Santcugatenc organitza des de 2020 un concurs de vídeo poemes per celebrar la Diada de Sant Jordi, en col·laboració amb l’Associació Gabriel Ferrater i Òmnium Cultural Sant Cugat. "Companya estimada", de Jordi Rubio, amb 356 votacions, ha sigut el vídeo poema més votat d'entre els tres finalistes triats pel jurat en la III edició del Concurs. Rubio, que també és l'autor del poema, podrà triar un curs trimestral de l'Ateneu i rebrà a més un llot de llibres i un diploma, com la resta de finalistes.

L'entrega de premis tindrà lloc el dimarts 14 de juny a les 17.30 h, i es projectaran els tres vídeos finalistes: "La tarda de Sant Jordi", de Montserrat Sauret i "El distret", de Pilar Blasco, que ha rebut també el premi especial Gabriel Ferrater.

Recordem que es tracta d’un certamen vídeo poètic en el qual els i les participants envien un vídeo poema recitat en català. Els poemes poden ser propis o d’altres autors o autores. El jurat valora tant l’elecció del poema com l’originalitat, la dicció, les imatges, la música i com es combinen totes les parts que hi participen en la peça audiovisual. Esperem les vostres participacions en la IV edició del Concurs!

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi