El cabró i Valldoreix

Mestre jubilat i actor.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Que ningú malpensi, que no vull parlar de cap mala persona de la nostra Vila. Que d’haver-hi, n'hi ha, sens dubte.

Parlaré de la cabra mascle que el passat 25 d'abril de fa uns quants anys es passejava per l'avinguda Ramon Escayola de Valldoreix. El cabró, rumiant-se que al cap d'uns dies els de Sant Cugat celebraven l'Encabronada, devia dir: “Què us penseu, que a Valldoreix no celebrem l'Encabronada?” i va decidir organitzar la festa-passeig sense cobrar-li ni un duro a l'EMD.

La llàstima és que els veïns es van espantar i van avisar a la Policia Local. I allà mateix se li va acabar la rua al pobre cabró.

Tots els veïns, amb l'EMD al capdavant, hauríem d'estar agraïts del gest de l'animal. Jo proposaria que se'l convidés a la revetlla de Sant Joan que es farà a la plaça de Casal el dia 23 al vespre. Sembla ser que es fa un sopar de carmanyola on s'aplegarà la gent del poble.

I avisaria al lector de no comparar-lo amb el de la Legión Extrangera, que, d'ideologia, ben segur que són diferents. De bon tros.

Em fa pensar en la Pepa, una cabra que el Cau Amic ens deixava per a actuar al Pessebre Interactiu i Solidari i que el Jordi Bullich fill sabia manegar bé dalt de l'escenari, fent de pastoret. La Pepa era una de les millors actrius que he conegut en els meus vint-i-dos anys que porto a Espiral. Sabia perfectament el text; ni un bel més alt que l'altre. Tan sols li recordo una sola resquitllada: el dia de la representació en què ens visitaven tots els polítics, va deixar anar les seves conegudes boletes negres dalt l'escenari. No sé jo, si va ser una acció involuntària, o bé una protesta inconformista. Tota una personalitat aquesta Pepa.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi