Cursos de juliol i programació cultural a l’Ateneu

Entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure la cultura, l’associacionisme i el lleure.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

De segur que després d'aquests dies de Festa Major tens ganes de descansar, però et recordem que a l'Ateneu Santcugatenc també podràs aprofitar per aprendre, gaudir i cuidar-te amb els cursos i tallers que tindran lloc del 4 al 22 de juliol.

Hi trobaràs cursos de tres setmanes, però també monogràfics d'un o dos dies, i molts temes interessants en els que poder endinsar-te: Benestar, Idiomes, Fotografia, Formació, Dansa, Coneixements, Narrativa i Literatura, Art i Manualitats, Informàtica, Cuina, Infants i Joves…

Per altra banda, del 5 al 23 de setembre podràs practicar Pilates, Ioga i Exercici terapèutic per reprendre els bons hàbits després de les vacances.

La inscripció per als cursos del primer trimestre s'obrirà a partir de l'1 de setembre, però a finals de juliol ja podreu consultar el programa a la web per poder planificar l'inici del curs vinent. Els tallers començaran a partir del 26 de setembre i tindrem com sempre moltes novetats.

Juliol cultural a l’Ateneu

Aquest mes encara podeu visitar l’exposició del Lumínic Festival a la sala d’actes de l’Ateneu, disponible fins al 17 de juliol. I no oblideu que els dimecres 6, 13 i 20 acollim les tres propostes que la Xarxa Solidària i l’Ajuntament de Sant Cugat han preparat per la V edició del cicle de cinema documental “El món a la fresca”, que serà gratuït, amb reserva prèvia.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi