Torna l’Escola d’Estiu, torna el Temerari

Equipament social i ciutadà per fomentar iniciatives de transformació social.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Segurament sigui una cosa que s’estigui repetint sovint últimament, potser fins i tot amb massa freqüència, però aquest any ha estat un any de retorns. A ningú se li escapa que, després d’aquests anys de pandèmia, qui més qui menys ha vist aturada la seva activitat. i moltes de les coses del nostre dia a dia, i que sovint donàvem per descomptades, de cop van desaparèixer de la nostra vida durant mesos.

Per sort o per desgràcia, Cal Temerari no és una excepció en aquest sentit, i com tots vam veure que la nostra activitat es ressentia, i que havíem de deixar de fer activitats que ens estimàvem molt, sentiment que sabíem compartit per molta gent.

Però aquest any, com dèiem, ha estat l’any del retorn. Un any durant el qual la programació del Temerari ha estat més farcida que mai, amb propostes molt interessants. Un any en que hem tornat a organitzar la Calçotada Temerària –si bé una mica remullada per les inclemències del temps– o que hem tornat a participar de la Festa de la Tardor o d’una diada tan estimada com és la de Sant Jordi. I la millor manera de culminar aquest any no és altra que la de tornar a organitzar l’Escola d’Estiu de Cal Temerari.

Una nova edició, que enguany es celebrarà el cap de setmana del 15 al 17 de juliol, i que tindrà diferents escenaris a més del mateix Temerari, com ara una ruta històrica per diferents escenaris històrics dels moviments socials de Sant Cugat, o la Casa de Cultura on es projectarà “Ama”, la pel·lícula de la directora santcugatenca Júlia de Paz, que va ser guardonada al Festival de Cinema de Màlaga.

I com no, també comptarem amb les habituals xerrades i taules rodones. Amb ponents de luxe i temes tant interessants i d’actualitat com el feminisme, la seguretat o l’auge de l’extrema dreta. Si teniu ganes de saber-ne més, a les nostres xarxes trobareu tota la informació sobre la programació.

Així doncs, no ens queda més que recomanar-vos aquesta esperada Escola d’Estiu, recordar-vos que ja hem obert les inscripcions i dir-vos que tenim moltes ganes de veure-us el proper cap de setmana.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi