Quina gran Festa Major per fi!

Agrupació local d'Esquerra Republicana de Catalunya.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Amb la Festa Major, dúiem una mala ratxa. Ara fa tres anys, just després que Mireia Ingla fos proclamada alcaldessa de la ciutat, la Festa Major es va veure mig estroncada per una onada de calor que va obligar a cancel·lar moltes de les activitats programades. Recordo que aquells dies es van obrir les piscines gratuïtament per poder fer front a la calorada del dia.

L’any següent, el 2020, la pandèmia feia estralls, molts santcugatencs van perdre algun familiar, ens vam confinar durant mesos i la Festa Major va quedar en actes online i poca cosa més.

El 2021, la pandèmia seguia molt present, amb múltiples limitacions a la mobilitat i incertesa per les diferents onades del virus. Amb aquest escenari, la Festa Major es va haver de fer amb restriccions, reserva prèvia, cadires arreu i mascareta per tot. En teníem ganes i la vam gaudir a fons, però no va ser una Festa Major com cal.

I, arriba l’estiu del 2022, la pandèmia ja no es considera tal, les restriccions s’han aixecat i ja no hem de dur mascareta pel carrer. Per fi es pot programar i fer una Festa Major com cal. I per arrodonir-ho, el calendari ens situa en una festa major de 6 dies, des de la revetlla de Sant Pere fins diumenge 3 de juliol.

Temps per programar moltíssimes activitats, per a grans, petits, joves, famílies i tothom en general.

Els carrers del centre es veien plens, pleníssims el cap de setmana. Els actes s’omplien i la gent feia cara de felicitat. Quin goig!

Enguany SÍ! L’hem aprofitat, gaudit i viscut intensament.

Sols ens queda, donar les gràcies a totes les persones que d’una manera o altra han contribuït a fer de la nostra Festa Major una gran festa lúdica, cultural, esportiva i cívica. Començant per les santcugatenques i els santcugatencs, el personal municipal (la gent de brigada, els serveis de seguretat i civisme, el personal de cultura, de via pública, d’esports, de ciutadania, de manteniment i de neteja) els regidors municipals i en especial la tinenta d’alcaldia Esther Madrona i l’alcaldessa Mireia Ingla.

Gràcies per fer-ho possible.

Oriol Cisteró, president de la secció local d'ERC

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi