La Taverna fa anys

Equipament social i ciutadà per fomentar iniciatives de transformació social.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Com ja ens haureu sentit dir diverses vegades, a Cal Temerari som molt més que quatre parets. Més enllà d'un espai molt bonic –perquè no dir-ho– al centre de la ciutat on poder fer reunions, xerrades i altres esdeveniments, el que realment caracteritza el Temerari és la multitud de projectes, persones i col·lectius que aplega al seu voltant. De diferents àmbits, objectius i orígens, però tots ells amb una clara voluntat transformadora.

Avui, us volem parlar d'un dels més coneguts dels paladars santcugatencs, que el 17 de setembre celebrarà el seu setè aniversari: la Taverna Temerària. Des que Cal Temerari va començar a donar les primeres passes que teníem clar que era indispensable un espai de socialització, on poder anar a prendre alguna cosa abans o després de la reunió/ xerrada de torn. Per fomentar la cohesió i la coneixença entre tots, i per convertir-ho en un punt de trobada de tots els temeraris i temeràries. I també, admetem-ho, perquè forma part del nostre esperit mediterrani.

Així, va néixer la Taverna, un projecte que complia aquest propòsit. A la vegada, seguia els valors fundacionals del Temerari adoptant el format de cooperativa i garantint a les seves treballadores unes condicions laborals dignes, tan complicades de trobar a vegades al món de l'hostaleria.

I ara sembla impossible, però quan mirem enrere veiem que ja han passat 7 anys des d'aquells dies, i com molta gent, quan vol quedar amb les amistats o la família, de seguida diu "anem a prendre algo al teme no?". Per molts anys Taverna, i esperem que en siguin molts més!

Si voleu celebrar aquest setè aniversari, les companyes de la Taverna han preparat una jornada que fa molt bona pinta. Serà el dissabte 17 de setembre al parc de Can Vernet. Hi haurà activitats per a la canalla, concerts de clàssics santcugatencs com Dropools o Pubilles Ninja i, com no podia ser d'una altra manera, un dinar popular. Nosaltres hi serem, i vosaltres?

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi