Inici de curs carregat de propostes a l’Ateneu Santcugatenc

Entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure la cultura, l’associacionisme i el lleure.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

L’Ateneu Santcugatenc presenta la proposta trimestral de cursos, tallers, monogràfics i programació cultural del primer trimestre del curs 22/23. Les inscripcions ja estan obertes fins a esgotar les places pels més de 220 cursos que tindran lloc del 26 de setembre al 22 de desembre a les seves instal·lacions de l’Avinguda de Gràcia, 16.

Del 19 al 30 de setembre et donen l'oportunitat de provar sessions gratuïtes en alguns dels cursos que comencen a finals de mes a l'Ateneu. Si t’agrada el moviment, potser t’interessa fer una classe de Bachata, Ball de bot, Dansa Jazz, Balls de Plaça o Cos i salut en moviment. També podràs veure la dinàmica dels tallers Projecte fotogràfic personal, Itineraris lectors, Lightroom o Disseny 3D. Consulta els horaris a la nostra web i recorda que cal inscripció prèvia.

A la seva web també pots consultar la programació cultural prevista aquest trimestre. Exposicions, presentacions de llibres, xerrades, les Tertúlies Literàries, el cicle Òpera entre copes, els concerts íntims de La Cambra de l'Ateneu constitueixen una programació completa i variada, majoritàriament gratuïta, de la que podràs gaudir sempre amb inscripció prèvia.

Aquest setembre podreu conèixer de més a prop la Història del Poble Gitano en la xerrada que tindrà lloc el dijous 22 a les 19 h a l’Ateneu. Parlarem amb Esther Fernández, tècnica de la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya, sobre l’origen del poble gitano, des de la sortida de l’Índia i l’arribada a Europa, i de com s’ha creat l’imaginari gitano, amb una contextualització político-social. Aquesta activitat gratuïta s’emmarca dins el cicle Amen Sam, una proposta de la Federació d’Ateneus de Catalunya que acollim aquest trimestre.

Mercat de Pagès i Mercat de 2a mà

El dissabte 24 de setembre tindrà lloc una nova edició del Mercat de 2a mà de la Rambla del Celler. I si el que vols és fer una compra conscient amb productes de temporada i proximitat recorda que l’Ecoateneu també organitza els Mercats de Pagès de la ciutat: setmanalment davant el casal de Mira-sol i el segon i últim dissabte de mes a la plaça de Sant Pere.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi