Idees per Sant Cugat

Agrupació local d'Esquerra Republicana de Catalunya.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

El passat 23 d’octubre amb motiu de la Festa de Tardor, Esquerra Republicana de Sant Cugat hem iniciat el procés participatiu per elaborar el programa amb el que el nostre Partit és presentarà a les properes eleccions municipals de maig del proper any 2023 i en el que l’alcaldessa Mireia Ingla tornarà a revalidar l’alcaldia.

Aquesta iniciativa entronca profundament amb l’ADN d’ERC, forma part d’una manera intrínseca de la nostra forma de ser i d’entendre la política.

Nosaltres governem per a la gent, per resoldre els seus problemes, i, com no podia ser d’una altre manera, és obvi que quant volem fer un programa d’actuació ens basem en el que pensa i desitja la ciutadania, en com entén la ciutat, el seu entorn i la seva quotidianitat.

Hem iniciat aquesta fase del procés participatiu demanant que els santcugatencs i les santcugatenques ens facin arribar les seves propostes a través de post-it que podien enganxar en uns plafons habilitats o a través de butlletes en una urna.

També, a la vegada, hem implementat una web: ideesxsancugat.cat on, i fins l’inici de la campanya electoral, els ciutadans i les ciutadanes de Sant Cugat podran fer-nos arribar les seves aportacions. També podran accedir al fòrum online i desar les seves aportacions en qualsevol de les categories possibles, tenint també l'opció d'interactuar amb altres persones usuàries i comentar les seves propostes. El diàleg i la confrontació democràtica de les idees també forma part de la nostra manera de ser.

Aquesta només és la primera part. Properament tenim planificat organitzar debats oberts amb el conjunt de la ciutadania i debats sectorials amb els col·lectius i les entitats interessades. Debats sobre cultura, educació, esports, seguretat, etc.

Així, sota el lema de 'Treballem pel present, garantim el futur', els republicans plantegen aquest procés com una oportunitat d'incorporar i debatre propostes de diferents sectors i col·lectius de la ciutat, idees sobre la ciutat d'avui però també sobre la ciutat del 2030 i més enllà.

Seguim!

Francesc Duch, tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà i Habitatge

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article