El naixement d’un podcast

Periodista i cap de redacció d'elCugatenc.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Fa més d’un mes que a elCugatenc treballem per fer possible Endavallada, un format podcast que ens ha de permetre explicar l’actualitat local d’una forma més distesa. Tot just ahir vam estrenar aquesta proposta que impulsem amb il·lusió i amb ganes d’aconseguir fer una proposta a mig camí entre la informació i l’entreteniment que ens aprope a gent que hores d’ara no se sent interpel·lada per elCugatenc.

La reflexió que ens ha portat a fer una proposta com aquesta s’ha donat en el marc de la comissió de gestió, un dels òrgans de participació del diari. Perquè –no em cansaré mai de dir-ho– elCugatenc és un mitjà de comunicació possible gràcies a les quotes de les persones i entitats subscrites, i també gràcies a les persones que s’impliquen a l’assemblea anual i a la comissió de gestió.

Això ens fa un projecte singular i interessant no només per tenir una estructura poc habitual al món dels mitjans de comunicació sinó perquè també ens permet recollir idees i propostes que s’acaben implementant. Endavallada n’és un cas però també ho és, per exemple, el format Monogràfic en paper o el procés de revisió del codi ètic del diari que hem estat fent de la mà dels socis i sòcies durant tot l’any amb l’objectiu de portar una proposta tancada a la propera assemblea oberta.

Perquè elCugatenc no és un mitjà com qualsevol altre. Assumim els principis de l’economia social i solidària i volem que la nostra audiència ens puga interpel·lar directament, obrint espais tan interessants i necessaris com l’assemblea i la comissió. Endavallada naix gràcies a esta obertura i, sobretot, gràcies a la gent que ha decidit implicar-se en la proposta.

Els agraïments estan fets ja al programa i a les notícies que hem publicat però no volia perdre l’oportunitat per a posar en valor aquesta proposta. I, si t’agrada aquest format, ens pots ajudar a fer-la viable a través de l’Aixeta, una forma de fer microdonatius mensuals que –tota pedreta fa marge– ens permetran consolidar Endavallada. Per ara ens llancem a la piscina i esperem el vostre feedback.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article