Dues setmanes: 214 propostes per escriure el futur

Agrupació local d'Esquerra Republicana de Catalunya.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Fa quinze dies van començar les trobades participatives presencials per elaborar el programa electoral d'Esquerra Republicana de Sant Cugat, propostes que dins de poc conformaran el programa de govern del proper mandat.

Acabem aquesta la segona setmana de les trobades sectorials amb moltes aportacions i debats molt interessants. Hem rebut un total de 214 propostes: 73 de Mobilitat i Medi Ambient, 52 de Cultura, 39 de Gent Gran i 50 d'Empresa i Comerç.

Continuarem aquesta setmana amb sessions sobre Esports, Urbanisme i Habitatge, Educació, Salut, Benestar i Drets Socials i, finalment, Bon Govern.

Aquestes trobades presencials, amb entitats i persones interessades culminem un procés que va començar el passat mes d'octubre de 2022, un procés participatiu obert a la ciutadania perquè poguessin aportar totes aquelles idees i propostes per al Sant Cugat del futur i així poder elaborar el programa electoral amb què Esquerra ens presentarem a les eleccions municipals del 2023 per revalidar Mireia Ingla com a alcaldessa.

Ho estem fent a tres nivells: El primer en les paradetes, arreu de Sant Cugat, on la ciutadania santcugatenca pot venir directament a dialogar amb nosaltres i exposar els seus neguits i les seves idees; a través de la web ideesxsantcugat.cat, on ja hem reunit a hores d'ara més de 300 propostes i, finalment, aquestes trobades presencials a la que fèiem referència anteriorment.

Estan començant a sortir propostes molt interessants en tots els àmbits posant especial esment al canvi de cultura de la ciutat, cercant una ciutat ciclable, una cura especial mel medi ambient i la sostenibilitat, reforçant els projectes culturals de ciutat i de barri, conservant el patrimoni, la promoció de l'habitatge assequible i de lloguer, el manteniment i neteja de la ciutat, la posada en marxa de les noves contractes de recollida de voluminosos i de neteja, la seguretat, la promoció econòmica i el comerç de proximitat, el suport a les empreses.

Volem un programa per treballar pel present de la ciutat, donar respostes a la ciutadania, per garantir la qualitat de vida que actualment disfrutem, per avançar amb tothom i garantir que ningú n'hagi de marxar, però que posi també les bases del Sant Cugat del futur i l'adapti la ciutat als nous temps.

Francesc Osan, coordinador del grup municipal d'ERC-MES

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article