L'Ateneu amb veu de dona, ara i sempre

Entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure la cultura, l’associacionisme i el lleure.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

L’Ateneu té veu de dona. No només perquè més del 70% del nostre alumnat ho sigui, ni més del 60% del públic de les activitats culturals. La paritat també està present a la nostra programació cultural i més d’un 50% dels participants són dones.

Aquest mes ho reivindiquem encara més, i per això trobareu fins al 13 de març els somnis de la pintora Anna Guerra a les parets de la sala d’actes, o podreu gaudir del concert de la cantant i compositora Alícia Rey el dijous 9 de març. Dins el cicle La Cambra de l’Ateneu presentarà el seu nou projecte artístic acompanyada de les veus de Les Odettes i d'Ana Moya al violí.

El 14 de març l’escriptora Mª Àngels Viladot presentarà el seu llibre de relats breus “Disset esclats” acompanyada del lingüista i poeta Carles Duarte, l’actriu Araceli Bruch i la cantant Mercedes Delclòs. I l’òpera de què parlarem al cicle d’Òpera entre copes aquest mes serà Alexina B., de la compositora Raquel García-Tomás. Us hi esperem a l’Ateneu!

Monogràfics i inscripcions del 3º trimestre

A partir del 17 de març et podràs inscriure als cursos i tallers del tercer trimestre que tindran lloc del 17 d'abril al 22 de juny. Aviat tindrem en paper i en versió digital el nou programa de cursos, però de moment us recordem que podeu renovar la inscripció del curs que curseu actualment del 6 al 16 de març! No us descuideu!

A més a més, aquest mes encara podem continuar aprenent amb els monogràfics com els de Tast de vins. El dia 8 parlarem dels vins internacionals, el dia 22 de les varietats singulars i el dia 29 farem un tast a cegues. Altres cursos tindran lloc al març com el de Fotografia nocturna, Planificació de menús saludables,Taller de Ioga Facial, Correcció postural: taller de cervicals, Quo vadis, art?, impartit per Jesús Ángel Prieto, Cuina vegetariana per sorprendre, Mindfulness: Tècniques de regulació de l'estrès, Organitza les teves fotos, Pastís sense forn amb xocolata vegana i Shiatsu.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article