"Resposta al regidor Damià Calvet". Roger Caballé

Llegint l’article quedo astorat quan llegeixo que segons el Sr. Calvet l’afer del Centre Direccional (extensió de més de 400 illes del Eixample barceloní o 400 camps del Barça entre Cerdanyola i Sant Cugat) “hauria de ser un tema estructural que hauria de quedar en el bagatge de les administracions”.

Es a dir, que encara que el desenvolupament urbanístic d’aquesta zona, amb 17 abocadors reconeguts, 14 de ells amb substancies tòxiques i cancerígenes, que ocupen quasi una quarta part de la superfície total, que aquestes substàncies afecten la salut de les persones en més de 5 (cinc) Kms. a la rodona, que les activitats allí poden implicar greus perjudicis al comerç i oci locals, al trànsit i conseqüentment al Medi Ambient, el Sr. Calvet creu que la ciutadania no en ha de fer res i que ells, polítics d’ofici, tècnics i empresaris varis, ja decidiran per nosaltres.

Em recorda el parlamentari Sr. Josep Rull que en comissions parlamentàries del 13/07/2011 i 30/05/2012 (vegeu Diari de sessions del Parlament) digué que on aniríem a parar si el govern estigués a mercès de resolucions en comissions parlamentàries. Es reafirmà en respostes a escrits meus en mitjans de Cerdanyola. Això vol dir que lo de la submissió del Poder Executiu al Poder Legislatiu no va per al Sr. Rull. Sembla que tampoc per al Sr. Calvet.

El que em dol es que el Sr. Rull apareix com a un capdavanter del independentisme, ignoro el grau d’implicació del Sr. Calvet en aquesta matèria, i com a independentista penso que això ens fa perdre adhesions per l’esquerra política. Necessitem independentistes de dretes i esquerres. I Convergència te gent honesta i capacitada en suficiència per deixar fora de la primera línia aquestes persones. Amb ells al davant no vindran ni les Colau ni els Rabell que podrien estar amb nosaltres i son necessaris.

Roger Caballé

Químic

Notícies relacionades