Lletra petita

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Ningú llegeix la lletra petita. Probablement si ho féssim, vigilaríem més a l'hora de comprar un bitllet d'avió, a viatjar amb els Ferrocarrils de la Generalitat o contractar el servei Prime d'Amazon. Vegem tres petites mostres de lletra petita.

La companyia low cost Transavia no permet reservar els seients al costat de la sortida d'emergència si som massa corpulents, estem embarassats, no dominem l'anglès, tenim por a volar, patim alguna discapacitat intel·lectual o hem reservat un seient addicional per al transport d'un instrument musical, un vestit de núvia o un altre objecte.

L'assegurança obligatòria de Viatgers (AOV) que contractem cada vegada que comprem qualsevol targeta per viatjar amb els Ferrocarrils de la Generalitat, cobreix als viatgers que pateixin alguna lesió corporal per xoc, bolcada, col·lisió posterior, sortida de la via o calçada, trencament, explosió, incendi, reacció, cop exterior i qualsevol altra avaria o anormalitat que afecti o procedeixi del vehicle.

Les condicions del servei Prime d'Amazon es regiran i interpretaran de conformitat amb les lleis del Gran Ducat de Luxemburg (a excepció de les seves disposicions sobre conflicte de lleis), excloent expressament l'aplicació de la Convenció de les Nacions Unides sobre els Contractes de Compravenda Internacional de Mercaderies.

Arribarà un moment que necessitarem un advocat per interpretar alguna d'aquestes clàusules. De moment, paguem i callem.

Les dotze candidatures que concorreran a Sant Cugat a les eleccions municipals del 26 de maig es van publicar al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona a finals d'abril. Una ullada ràpida ens mostra que s'hi presenten 28 Montserrats, 46 Jordis, 95 Garcías, 8 Pujols, cap Maragall, 25 Puig, 45 Pérez, 125 Joseps (o José o Josefas), 2 Riveras, dues persones amb el cognom Pidelaserra i una Baldovinos. Alguns noms de partit també són curiosos com ALTpCB -ECG, Alternativa per CastellBisbal En Comú Guanyem, Junts per Matadepera o VR, Vecinos por Rubí - Veïns per Rubí. D'aquestes llistes sortiran, el 26 de maig, els 25 regidors que configuraran el nou Ajuntament de Sant Cugat.

Està clar que la creativitat i el dinamisme de la política municipal catalana és més divertida que la lletra petita de les grans empreses.

@rogervalsells, santcugatenc frustrat

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi