Publicitat

Plataforma de Pensionistes

No és temps de lamentacions

I aleshores s’aturà el món. Aviat farà un any. Ningú no era capaç d’imaginar, ni en els pitjors somnis, una sacsejada d’aquesta envergadura al nostre petit univers, un paradís a mida, emparat en el convenciment que la seguretat era cosa nostra. 

Tot digital?

Amb aquesta pandèmia, la informàtica ha pres una importància vital en les nostres vides, s'ha tornat imprescindible pel nostre dia a dia. Podem dir que estem híper connectats, no podem fer cap gestió si no tenim un mòbil o un ordinador.

Tot collint el que sembrem

La Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat inicià la seva lluita en defensa de les pensions públiques i de qualitat fa tres anys en resposta a la congelació de les pensions amb la revaloració del 0,25% imposat pel govern de Mariano Rajoy.

La cultura en temps foscos

La cultura és una paraula fetitxe que ha generat un extens debat intel·lectual al llarg dels segles, fet reflectit en centenars de frases de pensadors, escriptors... Epíctet de Frígia va deixar dit que "Sols l'home culte és lliure". 

Els sistemes de pensions

En aquests moments tothom parla de les pensions, és un tema que està d'actualitat i, segons la font, les solucions són molt diferents, depenent de si són defensors del sistema públic de pensions o, al contrari, defensen la seva privatització, cosa que per ells pot ser un gran negoci.

Pàgines