Accions futures de la Plataforma Pensionista

En defensa de les pensions públiques.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Hi ha diverses accions plantejades, tant de la Marea Blanca com de pensionistes i són les següents:

* El dijous 27 de maig a les 11 h hi haurà una roda de premsa davant de l'Hospital Mútua de Terrassa a la plaça Dr. Robert de Terrassa, convocada per la Plataforma Usuaris Mútua, per a denunciar les carències i demores en l'atenció a usuaris per part de la concertada Mútua de Terrassa.

Des de Sant Cugat els/les pensionistes estarem presents i ens concentrarem a la plaça Lluís Millet entre 10.15 i 10.30 h per marxar a Terrassa.

* El dissabte 29 de maig a les 11 h en plaça Urquinaona de Barcelona hi haurà concentració i manifestació en defensa de les pensions públiques convocada per la Marea Pensionista; aquesta acció és una acció global en l'àmbit de tot l'estat i en defensa de les pensions públiques. 

Prèviament i a les 10 h en plaça Sant Jaume hi haurà una concentració i roda de premsa convocada per la Marea Blanca Catalunya.

Comunicarem amb antelació per Whatsapp, Twitter i mail a tots/totes per fixar hora i punt de concentració per assistir.

* El 7 de juny està prevista una acció en reivindicació dels Serveis Públics a tot Catalunya. Des del Vallès s'ha convingut fer una caravana en cotxe, bici..., que cada població organitza autònomament. A Sant Cugat organitzem Marea Blanca i la Plataforma de pensionistes. Està previst sortir des de l'estació de RENFE, a Coll Favà, i fer un recorregut d'uns 7 km passant pels 3 CAP de la ciutat. Entenem que no és la forma més sostenible i respectuosa amb el medi ambient, però valorant el global de l'impacte, des de la plataforma en defensa de la Sanitat Pública del Vallès s'ha decidit tirar-la endavant. Aquesta acció requereix feina d'organització, coordinació i fer pancartes; anirem organitzant des de les concentracions dels dilluns, encara tenim una mica de marge, i necessitem saber quanta gent participarà.

En resum, companyes i companys pensionistes: no hi ha res resolt respecte al futur de les pensions; els acords arribats al Pacte de Toledo no tenen encara caràcter de llei i tot pot quedar en orris.
Organitzem-nos, continuem mobilitzats si es que volem assegurar el futur de les pensions públiques per nosaltres i els nostres fills i filles.

 

GOVERNI QUI GOVERNI LES PENSIONS ES DEFENSEN

Comissió Comunicació i Xarxes (CCX)

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi