Publicitat

Carles Toda canta per centrar la campanya en temes locals

Foto: Jordi Pascual

Després del toc musical de les cançons de campanya de Junts per Sant Cugat i la CUP-PC, el candidat d’Units per Sant Cugat s’ha sumat a la música cantant en l’acte central de campanya de la seva candidatura, celebrat dissabte al migdia a la plaça de Can Quitèria. El que era el moment de distensió de l’acte ha esdevingut també un dels que més atenció ha despertat entre els assistents.

Units per Sant Cugat té el repte de fer créixer el grau de coneixement de Toda i, alhora, presentar-lo com el candidat que més se centra en els temes locals. És per això que, en els parlaments, han reivindicat que davant d’aquells que volen fer del procés un element central de les municipals del 26A el que cal és parlar de Sant Cugat, de quin tipus de ciutat vol la ciutadania.

L’acte central de campanya d’Units per Sant Cugat ha estat senzill, a mode de vermut i pica-pica amb música de fons tret d’uns parlaments que bàsicament han servit per presentar novament les persones que s’han sumat a la llista. Toda, més enllà de la concreció de propostes que han distribuït amb un fullet informatiu, ha defensat que l’objectiu de la seva proposta política és conversar i escoltar.

El programa d’Units per Sant Cugat recull 12 grans blocs: seguretat, habitatge, mobilitat, promoció econòmica, educació, cultura, esports, medi ambient, gent gran, joventut i solidaritat. En seguretat, entre d’altres, demanen actualitzar el Pla Local, augmentar el nombre d’agents, instal·lar càmeres dissuasòries a les entrades de la ciutat i implementar la policia de barri.

Pel que fa a l’habitatge proposen mobilitzar habitatge privat cap al lloguer, crear una oficina de mediació i fomentar la rehabilitació amb un equip municipal i una finestreta única per al tràmit de llicències de rehabilitacions i obres majors. Incorporen propostes d’habitatge com el cohousing, la masoveria urbana i la gestió pública, provada i compartida per aconseguir nous contractes de lloguer.

Notícies relacionades