El PSC presenta la llista de les municipals amb Elena Vila com a número dos

Foto: Jordi Pascual

El candidat socialista, Pere Soler, estarà acompanyat per Elena Vila, tècnica municipal a l’àrea de serveis a les persones i ocupació que va accedir al càrrec amb el pacte de govern dels socialistes amb PDECAT-Demòcrates. Tot i que la llista incorpora noms d’independents, els primers llocs són perfils de persones vinculades al partit, com José Gallardo, número tres i membre de l’executiva; Pilar Gorina, número quatre i exregidora, i Vicenç San Francisco, número cinc i secretari d’organització de l’agrupació local a més de president de l’Associació de Veïns del Centre-Estació.

Segons el candidat, la proposta de noms intenta incorporar les persones que sempre han estat vinculades al partit amb d’altres que fa menys temps que militen així com perfils menys partidistes i més veïnals. També incorpora noms de les joventuts, com ara la primera secretària de la JSC santcugatenca, Aina Lasauca, que ocupa el vuitè lloc. Soler assegura que ha estat una candidatura consensuada i que no ha sofert cap modificació per part del partit a nivell nacional.

La llista està conformada per 25 titulars i sis suplents. “Som una barreja d’experiència i noves aportacions”, reivindica el candidat, “tots aportem valor afegit”. Fent un repàs d’alguns dels noms, explica que hi ha tot tipus de perfils a nivell professional (gent que treballa a l’administració, autònoms, empresaris i comerciants, estudiants, aturats i pensionistes) així com una àmplia representació dels barris –tot i que reconeix que no han aconseguit cap integrant de Can Barata.

En la mirada territorial, com ja va fer quan Susanna Casta va ser presentada com a presidenciable a l’EMD de Valldoreix, reivindica la presència valldoreixenca a la llista, amb un total de cinc persones de la vila; entre elles la pròpia Casta, que ocupa simbòlicament la 22ena posició. “A Valldoreix anem a per totes, volem guanyar la presidència”, reivindica Soler, que defensa l’aposta després d’anys sense tenir candidatura pròpia a l’EMD.

L’exeurodiputada, exdiputada i expresidenta de la Internacional Socialista de Dones, Maria Dolors Renau, tanca simbòlicament la llista com un reconeixement als 40 anys d’activisme polític de la mà del PSC. “Lamentem que no hagi estat guardonada amb el Premi Sant Cugat”, ha valorat Soler en referència a la nominació de la seva companya de partit a aquest guardó, “ara segueix lluitant i escrivint”.

La formació arriba a les municipals després d’haver celebrat els 40 anys del partit, amb una campanya específica que torna a sonar en el lema elegit de cara a la campanya: “Hem crescut amb Sant Cugat, estem preparats”. Segueixen reivindicant quatre eixos principals, dels quals donaran detalls més endavant: ocupació, habitatge, mobilitat i seguretat.

La llista completa és:

1- Pere Soler

2- Elena Vila

3- José Gallardo

4- Pilar Gorina

5- Vicenç San Francisco

6- Sandra Liliana Tirado

7- Oscar Monge

8- Aina Lasauca

9- Alexis Garrido

10- Margarita Vila

11- Francesc Aguilà

12- Dolores Sancha

13- Paco López

14- Rosa Masip

15- Pablo Beceiro

16- Esmeralda Pieroluvi

17- Pere Soler

18- Montse Olivan

19- Joan López

20- Dolores Pardo

21- Josep Lluís Salazar

22- Susanna Casta

23- Àlex Torres

24- Pau Pulido

25- Maria Dolors Renau

Suplents:

1- Andrés Guisado

2- Laura Sánchez

3- Guillermo Vidal

4- Maria Sansa

5- Jordi Soler

6- Montserrrat Colldeforns

Notícies relacionades