Punts del govern al Ple de juliol: renúncia de Lliberia, dedicació exclusiva per a Gallardo i benzinera a Via Augusta

per Jordi Pascual

Política

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Jordi Pascual

El primer Ple ordinari del mandat un cop constituït el nou consistori i formalitzats els grups municipals i retribucions ha tingut pocs punts de govern, la majoria dels quals han estat de tràmit. A continuació, els principals punts de govern. També pots consultar les mocions debatudes i la contracrònica de la sessió plenària.

Renúncia de Lliberia

El Ple de juliol ha servit per donar compte de la renúncia a l’acte de regidor del representant de Junts per Sant Cugat, Josep Lliberia, que va anunciar la seva marxa pels acords de l’independentisme amb el PSC. En el seu primer i últim discurs al Ple ha dit que l’independentisme s’ha trobat orfe d’espais polítics. Diu que els atemptats de les Rambles i Cambrils haurien d’haver fet aixecar el poble, que milions de vots a les europees han quedat “a la tassa del vàterˮ i que no s’ha de pactar amb els precursors del 155. Tot i així ha agraït la confiança dels companys i la portaveu de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha agraït la “nacional i localˮ de Lliberia, a qui ha emplaçat a seguir-se interpel·lant.

Gallardo, regidor de Mobilitat, assumeix la dedicació exclusiva

Amb el vot favorable del govern i de Junts per Sant Cugat i el vot contrari de Ciutadans, el regidor de Serveis Urbans, Mobilitat i Transport, José Gallardo, ha formalitzat la seva dedicació exclusiva, que cobrava per dietes. Ara veu incrementat el seu salari fins als 47.920,83 euros bruts anuals.

Formalització d’adjudicacions i concursos públics

El Ple ha donat el vist i plau a l’adjudicació del contracte per al manteniment de les portes automàtiques de l’Ajuntament a favor de l’empresa Orona. També ha iniciat els tràmits per als concursos de verificació del bon funcionament de 25 instal·lacions públiques de parallamps i per a la prevenció i control de la legionel·losi.

Aprovada provisionalment la instal·lació d’una benzinera a l’avinguda Via Augusta

El govern i Junts per Sant Cugat, amb l’abstenció de Ciutadans, han votat a favor de l’aprovació inicial del Pla especial urbanístic que ha de permetre instal·lar una benzinera a l’avinguda Via Augusta 103-117 –la de l’Esclat–, un tràmit que es va iniciar l’any passat i que ja ha passat pel seu període d’exposició pública sense rebre cap al·legació. L’aprovació definitiva dependrà del vist i plau de la comissió d’urbanisme de l’àmbit metropolità de Barcelona.

Nous professors per a l’Escola de Música

El govern i Junts per Sant Cugat, amb l’abstenció de Ciutadans, han permès l’aprovació de la creació de 9 places per a l’Escola de Música de Sant Cugat, número demanat pel centre per completar el seu projecte educatiu.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article