Junts per Sant Cugat presenta Josep Puig com a presidenciable a l’EMD perquè “ningú ens ocupi Valldoreix”

per Jordi Pascual

Barris i EMD

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Jordi Pascual

L’actual president de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, Josep Puig, repetirà com a presidenciable per part de Junts per Sant Cugat Valldoreix amb la confiança de l’alcaldable Carmela Fortuny, que ha ha cridat a “tornar a tenir sis vocalies” –les aconseguides per CiU-Actuem al 2011– i a evitar que “ningú ens ocupi Valldoreix”. Amb aquesta voluntat de mantenir un bastió clau per als exconvergents, la candidatura s’ha reivindicat com un tàndem entre la pota valldoreixenca i la santcugatenca.

Puig ha aprofitat la presentació, celebrada dimarts a la tarda al Club Esportiu Valldoreix, per fer un repàs a algunes de les propostes de la candidatura per al proper mandat, algunes de les quals ja han sorgit com temes recurrents durant els darrers anys: fer de Valldoreix una vila “supersegura”, seguir amb l’arranjament de carrers, fer la nova escola de música, acabar l’aparcament del davant de la Casa de la Vila, urbanitzar l’avinguda Baixador, redefinir l’espai social i de serveis de la plaça de la Centralitat, urbanitzar l’aparcament de Can Cadena i fer una zona esportiva al costat de la riera al pas pel Mas Roig, entre d’altres.

Aquestes accions se sumen a les ja realitzades i que ha enumerat la seva companya al govern i presidenta provisional durant la baixa de Puig aquest mandat: el soterrament de les torres d’alta tensió, l’adquisició del garden per fer un espai polivalent, les inversions al Ferran i Clua, l’arranjament del camí de la Salut, la campanya Vila lenta, la nova flota d’autobusos, la compra de l’aparcament de Can Cadena, l’arranjament de rieres, l’adquisició de vehicles híbrids i elèctrics i el procés participatiu de l’avinguda Baixador, entre d’altres.

Junts per Sant Cugat Valldoreix arriba als comicis del maig reivindicant la feina feta i, en paraules del seu presidenciable, reivindicant que “un govern que escolta és un bon govern”. Puig també ha aprofitat el seu discurs per agrair el suport de la seva parella i la feina feta pels companys de govern durant la baixa mèdica que el va apartar durant prop d’un any de la política valldoreixenca: “Quan et passa una cosa així, la vida te la mires d’una altra manera. Ara tinc ganes d’estimar la gent, és l’únic que tenim”.

L’alcaldable, per la seva banda, ha fet reiterades referències a la presentació oficial de la seva candidatura la setmana anterior al Teatre-Auditori per defensar que hi ha projecte i que aquest és hereu del model de ciutat que atribueix a les aportacions de les alcaldies convergents de Joan Aymerich, Lluís Recoder i Mercè Conesa –aquesta darrera també present a l’acte valldoreixenc–. “Els líders no hem de caminar sols”, ha reivindicat Fortuny per posar en valor la resta de l’equip tot posant en valor l’entrada a la política de Puig des de l’activisme veïnal per la seguretat l’any 2006.

L’acte, que ha agrupat prop d’un centenar de persones, ha acabat amb reivindicacions al treball conjunt. Puig també ha donat especial importància a votar Junts per Sant Cugat a la urna de les municipals i Junts per Sant Cugat Valldoreix a la del presidenciable de l’EMD ja que els vocals que hauran d’acompanyar-lo en la tasca de govern en cas de ser escollit sorgiran de l’escrutini de l’altra urna.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article