Publicitat

Marta Salvador esdevé la presidenciable del PP amb la seguretat al centre de la campanya

Foto: PP

El PP ha elegit Marta Salvador com a presidenciable a l’EMD de Valldoreix a les eleccions municipals. Segons explica, els companys de partit Álvaro Benejam i Alfredo Bergua li ho van oferir el mes passat durant la visita d’Adolfo Suárez Illana a Sant Cugat i no va dubtar en prendre la decisió ja que, diu, no podia dir no a “un exercici de responsabilitat”.

De moment no han decidit si, en cas de no aconseguir la presidència però obtenir una vocalia ella mateixa seria que l’assumiria, tot i que es mostra disposada a fer-ho. Salvador arriba a la política partidista municipal reivindicant la seva vessant professional al món de l’empresa com a valor per gestionar correctament l’EMD. A més, diu, l’administració ha de prendre decisions per a tothom.

La seguretat és un dels punts forts de la seva campanya. Com una de les afectades pel repunt de robatoris a domicilis registrat aquest mandat, demana la negociació amb l’Ajuntament com a titular de la competència per tal que es dotin més recursos a Valldoreix. Això, explica, va més enllà del nombre d’agents i ha d’incorporar altres mesures com càmeres detectores de matrícules i més il·luminació als carrers.

La instal·lació i revisió dels fanals ho vincula també al manteniment dels espais públics, que en l’actualitat considera que és precari. La mateixa percepció té de la mobilitat, que assegura que falla per la manca de planificació. Per això insta a fer un pla que comprengui tota la vila i tingui en compte l’opinió de tots els valldoreixencs: “No pot ser que només parlin uns veïns perquè hi viuen al davant i en canvi els de la cantonada ja no puguin dir la seva”.

Els dos darrers blocs que proposa és el de les zones verdes, per a les quals demana una millora de manteniment i estètica així com la instal·lació de parcs per a gent de totes les edats, i la potenciació del comerç local amb Valldoreix com a marca de valor que permeti el relleu i la consolidació del comerç. Tot plegat té a veure amb la centralitat, per a la qual demana transparència i informació de les propostes fetes fins el moment per tal de fer un projecte que tingui en compte la cultura i el comerç.

Notícies relacionades