Publicitat

La pregonera més jove dóna el tret de sortida a la Festa Major de Valldoreix

Foto: Patricia Cirera

En un entorn molt festiu i distès es va celebrar ahir, 18 de setembre a dos quarts de deu del vespre, el pregó de la Festa Major de Valldoreix. Amb l’inici del pregó es va donar el tret de sortida, de manera oficial, a la Festa Major de l’EMD. “Les entitats són les que fan possible que la festa sigui una realitat”, així va voler començar Josep Puig el seu discurs. En un altre sentit va voler destacar que la festa grossa de Valldoreix serveix “d’esbarjo” entre dos esdeveniments rellevants que se celebren a nivell nacional: la Diada Nacional de Catalunya i les eleccions autonòmiques del 27 de setembre.

Abans de deixar pas a la protagonista del dia, Puig va voler recordar que la Festa Major d’enguany era la primera sense la presència de les línies d’alta tensió. Amb això va donar pas a Maria Abadal, atleta de la vila de Valldoreix i encarregada de llegir el pregó d’enguany. D’aquesta manera, la pregonera més jove de la història de les festes majors va voler fer un resum centrat en la seva vinculació amb la ciutat que l’ha vist créixer fins a dia d’avui. La corredora de tanques va començar la seva carrera a Rubí. Després d’aquesta petita experiència va començar a entrenar-se amb el Club Muntanyenc de Sant Cugat. El bon rendiment en el club de la ciutat li ha permès arribar a la secció d’atletisme del FC Barcelona, on encara hi milita.

“De l’atletisme m’emporto les millors amistats, la meva vida social i molts valors. L’atletisme m’ha proporcionat emocions úniques, sacrifici i m’ha ajudat a créixer com a persona.” Amb aquestes paraules Maria Abadal va voler expressar tot allò que li ha retornat la seva dedicació a l’esport. Finalment, abans d’acabar, va voler ressaltar que se sent privilegiada per poder entrenar en l’entorn que envolta Valldoreix.

Damià Calvet, enviat en nom de l’alcaldessa, va voler felicitar a la Maria Abadal per haver superat el repte de realitzar el pregó amb èxit. En el mateix sentit que Puig, Calvet també va voler ressaltar la significació que la Festa Major estigui emmarcada entre la Diada i les eleccions i el fet que les línies d’alta tensió estiguin soterrades. A més d’aquests tres protagonistes, també hi van ser presents els vocals de l’EMD i els portaveus dels diferents grups municipals de Sant Cugat.

Notícies relacionades